Loading...

  

Meditation bringer dig ind i ro, fred og balance med dig selv!

 

  

Forårets tema er meditation

  

Udforsk dine spirituelle evner

- og kom i balance med dig selv!

 

Forårets tema er meditation

 

❤️1❤️2❤️3 og så er du med!

14 dages fortrydelsesret!

 

 SPECIAL STANDBY PRIS 123 KR PR MD

 

 

 (Normalpris 447 kr pr md)

Du er her fordi

Du interesserer dig for spiritualitet og lykke, fordi du har nogle udfordringer og blokeringer som du gerne vil gøre op med. Du har uforløste ønsker og muligheder, som du gerne vil finde og udleve.

 I - SPIRITUEL LYKKE - får du hver eneste måned ny inspiration i form af video undervisning, meditationer, øvelser og fjernhealing. Du lærer en masse om spirituelle sammenhænge, og hvordan du kan bruge din intuition og med tiden få åbnet op for dit klarsyn. Klubben er for os helt almindelige mennesker, som tror at der er mere mellem himmel og jord. Der kræves ingen forudsætninger, for jeg gør alt for at hjælpe dig til at forstå og åbne din bevidsthed for spiritualitet.

 

 

Det er let og inspirerende

Det er super let at være på online kursus. For online undervisningen kan du følge lige når og hvor det passer dig på din smartphone på farten, hjemme i sofaen på din ipad eller foran din PC i dit hjemmekontor. Og det er i denne tid, en helt smittefri undervisningsform. Det eneste du kan blive smittet af er glæden ved at meditere og oplevelsen ved at blive bragt ind i ro og balance i dig selv. For du kan logge ind når som helst på døgnet. Der er altid åben på min kursusportal.    

Eva Stonor Krum Møller  om klubbens tema

Lyder fantastisk, glæder mig meget, du har allerede lært mig såå meget, og klubben og dig, har været så stor støtte og hjælp for mig i en svær tid jeg stadig er igennem, men uanset det har du mange spændende og interessante ting i klubben, og det at man bliver mødt med den dejlige og spændende måde du fortæller og lærer en ting på, helt på et plan, hvor man forstår sammenhængen med en selv og det spirituelle, giver en troen på, at det her kan også lykkes for mig også, og som sagt synes jeg der er mange spændende ting og elsker du fortæller lige ud, du så gerne vil hjælpe folk til at vise det kan lade sig gøre at få et godt liv, hvis man vil det. Tak for dig. 

Forårets tema: Meditation

Dit liv skal fra nu af være inspirerende og lykkeligt

Jeg kender en vej, som er inspirerende, sjov og forløsende. Den tilbyder jeg dig her. Så du kan opnå et liv fyldt af ro, balance, lykke, glæde og mod på livet hurtigst muligt. 

Jeg guider og støtter dig til at leve et mere rigt spirituelt og inspirerende liv, som gør dig lykkelig.

 

100% værdi hvis du kan genkende 

Stress - som udmatter dig og gør dig usammenhængende

Bekymring - som æder dig op indefra og handlingslammer dig

Forvirring - som gør det svært for dig at finde retning i livet

Depression - som holder dig tungt nede

Lavt selvværd - som følge af ovenstående

 

 • Det du får ind i dit liv i stedet for!

  • En indre mere varig lykketilstand hver dag.

  • Lever autentisk og fuldt ud, som det spirituelle væsen du virkelig er.

  • Får det fantastisk uopdagede inden i dig levet ud i livet.

 

 

En overskuelig og inspirerende måde for dig at udleve dig selv optimalt på hver dag

Klubben giver dig al min viden i nemme overskuelige portioner til en meget lav pris. Hvis du skulle have den samme viden direkte fra mig, ville det koste 7 gange så meget.

Du sparer tid, fordi du blot skal tænde mine videoer og følge mine guidede øvelser og healinger. På den måde kan du undgå på egen hånd at skulle opleve en masse frustration, mislykkede forsøg på øvelser og ikke at føle dig forvirret og opgivende undervejs.

Sådan foregår kurset

 • Kurset foregår online: Det betyder, at du deltager på din device, fx PC, tablet eller smartphone. Og har adgang til månedens materialet, når du har tid og lyst,
 • Du bliver medlem i et lukket forum:  Det betyder, at du får et fællesskab med de andre deltagere og direkte adgang til mig.
 • Hver måned får du ny online undervisning, gruppecoaching og fjernhealing : Det betyder, at du får materialet i overskuelige portioner og ikke bliver overvældet

Det er let at komme med

 1. Du køber kursus abonnementet
 2. Du logger ind
 3. Du vil få adgang til nyt materiale hver måned, som du kan se, når du vil. Du vil få både undervisningsvideoer, guidet meditation, Spirituelle øvelser og fjernhealing hver måned.
 4. Du kan skrive eller ringe til mig kl. 8-9 på hverdage, hvis du har brug for hjælp.
 5. Vi har en facebookgruppe til support og fællesskab. 

 

 

 

Jeg er selv lykkelig hver dag

Jeg ved at det er muligt, for jeg har selv oplevet den transformation! Mit liv tog en drastisk vending, da jeg for 12 år siden blev kørt ned af en lastbil. På det tidspunkt var jeg fuldstændig ude af kontakt med mig selv, i et job jeg hadede, depressiv og uden energi og meget bedre blev det ikke fra rullestolen. Jeg stod ved en skillevej og jeg valgte at lytte til min spirituelle kraft og evne. I dag er jeg lykkelig hver dag når jeg står op. Jeg glæder mig til dagen, alt det jeg skal opleve og de mennesker jeg skal elske at elske og hjælpe og guide til et mere harmonisk og lykkeligt liv. 

Jeg viser dig hvordan

Jeg tænker nogle gange tilbage til den periode i mit liv. Og netop derfor brænder jeg så meget for at lære andre at slippe deres bekymring, stress, energiforladthed, smerter, forvirring og depression og opnå den samme balancerede tilstand, som jeg nyder hver dag. Jeg har opnået en lykkelig balanceret væren i livet gennem udvikling af min naturlige spirituelle evne og netop derfor kan jeg vise dig, hvordan du kan opnå det samme. 

Oplev kontinuitet, succes og se dig selv transformere

Som klubmedlem, vil du måned for måned få nye indsigter, øvelser og fjernhealinger, som vil gøre dig i stand til gradvist at få ro, overblik og indarbejdet en kontinuerlig kontakt til din spirituelle evne. Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Du har en hel måned til at gennemgå materialet og lave øvelserne. I Facebook gruppen vil vi på daglig basis kunne udveksle alt efter ønske og behov. Du bestemmer selv hvor meget tid du vil bruge på materialet.

Det vil jeg lære dig

Jeg har massere af erfaring fra mig selv og klienter som jeg vil dele ud af. Jeg er født clairvoyant og mega nysgerrig og jeg startede derfor med tilbage i 1996, at sætte mig grundigt ind i den danske forfatter og mystikker Martinus og hans kosmologi og har siden beskæftiget mig med alternativ behandling og spiritualitet i mange varianter. På mit CV står der certificeret healer, certificeret HumanHelp terapeut, certificeret clairvoyant og certificeret regressionsterapeut, men jeg har langt større bredde end det.

  

 Så jeg vil fortælle dig om den åndelige verden, dens opbygning og hvordan du kan interagere med den og få hjælp fra den.

 • Jeg vil bl.a. gennemgå forskellige emner som clairvoyance og healing, reinkarnation og tidligere liv, manifestation og bøn, hypnose og selvsuggestion og mange flere.
 • Jeg vil lære dig, at bruge forskellige intuitive værktøjer som pendulering, englekort, åndedrætsøvelser, selv-healing, meditation og mange flere.
 • Igennem hele materialet vil jeg have fokus på din egen omsorg og kontakt til dig selv gennem undervisning og øvelser.

 

Jeg kan naturligt nok ikke tilbyde alt på en gang den første måned, men vil stille og roligt måned for måned støtte dig i din spirituelle udvikling, gennem undervisning og behandling som vil afbalancerer, understøtte og booste din spirituelle udvikling.

Det er lettere end du tror

Du kan godt bare puste lettet op og skynde dig videre, når en af dine automatreaktioner eller følelsesmæssige ukontrollable reaktioner er drevet over. Men dens mønster forsvinder ikke af den grund, men ligger og ulmer i din underbevidsthed, indtil den næste gang bliver tricket eller provokeret af dig eller noget andet. Og det gør den indtil du vælger bevidst at gøre noget ved den. Og det behøver faktisk ikke være så svært, som du måske går og tror. Med ganske få indsigter og øvelser, kan du på få timer være af med års blokeringer. Så hvorfor vente? Hvorfor fortsætte med at leve i den smerte, når du kan gøre noget ved det nu? Du fortjener et lykkeligt liv nu og altid!

  

 

   

Det får du:

 • Skarp undervisning - værdi: 500,00 kr
 • Lækker guidet meditation - værdi: 250,00 kr
 • Effektive spirituelle øvelser - værdi: 250,00 kr
 • Transformerende gruppe fjernhealing - værdi: 150,00 kr
 • Spirituelt fællesskab med sparring - værdi: 250,00 kr
 • Udvalgte rabatter på personlige behandlinger - værdi i juni måned: 477,00 kr
Total værdi hver måned: 1.877,00 kr
Normal pris hver måned 447 kr. pr. md - besparelse 1.430,00 kr. pr. md.

 

Men nu bliver det interessant. for ved tilmelding hurtigt, får du rabat på klubprisen fremover 

 

❤️1❤️2❤️3 og så er du med!

(Normalpris 447 kr. pr. md.)

 

-  altså en besparelse på 1.680,00 kr. hver måned fremover

 

Og hvis du er meget hurtigt, får du min Chakra Masterclass til en værdi af 1.846,00 kr. med som bonus gave

Men skynd dig, for prisen bliver meget snart sat op til 447,00 kr. pr. md.

 

PS: Hvis du tilmelder dig nu, får du undervisningen for sidste måned gratis med i hatten, da hvert kursus ligger minimum 2 måneder tilgængelig i klubben.

 

 Tilmelding

 1. Klik på knappen herunder og tilmeld dig, vi er startet, men du kan godt nå at være med.
 2. Du vil få en email med login-oplysninger
 3. Så er du med på holdet

Tilmeld dig straks, for en total besparelse på 3.526,00 kr. denne måned og 1.680 kr. hver måned fremover

 

Skynd dig at tilmelde dig, for prisen bliver meget snart sat op til 447,00 kr. pr. md.

 

PS: Hvis du tilmelder dig nu, får du undervisningen for sidste måned gratis med i hatten, da hver undervisningsvideo ligger minimum 2 måneder tilgængelig i klubben.

SPECIAL STANDBY PRIS 123 KR PR MD

 

 

(Normalpris 447 kr pr md - stiger snart til 447 kr pr md)

  

Det er let og inspirerende

Det er super let at være på online kursus. Du kan se videoerne og lytte til filerne i din ynglings stol hjemme, når du er på farten og ikke vil spilde din tid og så kan du logge ind når som helst på døgnet. Der er altid åben på min kursusportal. 

 

Det siger medlemmer af klubben

 

Jeg har nu været med her i Coach2Balance i Ca en måneds tid, og har nu været igennem der meste af det materiale der lå af spændende ting. Jeg meldte mig ind for at "finde mig selv" lidt mere, og måske være heldig at komme lidt mere i balance. Jeg må sige jeg ikke er blevet skuffet, tvært i mod, jeg lærer for det første en hel masse nyt, som jeg ikke har "set" oplevet andre steder, elsker Tabitha's tilgang til det, og netop det at det er nyt, lærerigt og ja, meget jeg ikke har set før, det gør det spændende. f.eks hendes chakra øvelser, aldrig hverken set eller hørt dem omtalt før, men for mig giver det mening. bevægelse, flow, og sådan er så mange posetive og overraskende ting. Og dybe lærerige ting, der giver stof til eftertanke og mening, og det er hele vejen rundt. Fantastisk. Og så elsker jeg at jeg mærker at Tabitha bare hviler i være sig selv, hvor ville det være befriende hvis vi alle var det. Kan kun anbefales med alle de stjerner jeg kan give. Prøv det. 

 

Eva Stonor Krum Møller: Jeg er med og det er så dejligt. Lærer så meget, og synes det er spændende, og udfordrende, og det er mig, elsker at lære, elsker at lære fra mig, og at tage mig af andre, og være med i en gruppe og noget socialt, passer til mit skytte tegn. Ha ha. ❤ tak Tabita, er glad for at være med, elsker din måde tilgang og energi, ????

Lone Rubin Nielsen  anbefaler Coach2Balance.
Kan på det varmeste anbefale Tabitha og medlemskabet. Har tilmed modtaget en fantastisk fjernhealing og der bliver fulgt op og hjulpet hvor du har brug for det. Der er rigtig mange gode tjenester i medlemsskabet - som kan benyttes når som helst man selv bedst har tiden til det. Er helt tryg ved både Tabitha og alle redskaberne der kan benyttes. ❤️❤️❤️❤️❤️
 

FAQ - har du nogle spørgsmål?

Hvis du skulle have den samme viden direkte fra mig, ville det koste 7 gange så meget. 

klubben er et abonnement, så derfor får du så meget materiale for så lidt.

Den tid, du investerer nu, kommer igen ved besparet tid senere fordi du bliver mere lykkelig og dermed bedre til at løse opgaver i livet.

Min metode garanterer resultatet - det er en anden metode + personlig støtte.

Jeg giver en meget grundig vejledning, og du kan altid spørge. 

Jeg hjælper dig til hvordan du logger ind og bruger kurset.

Er du ikke klar nu - det bliver du, når du går igang! Det næste skridt vil altid vise sig, når du først er på vejen.

Du har en hel måned til at se og gennemgå materialet og noget af det kan du downloade.

Klubben er en helt unik mulighed for at være med i et fællesskab hvor du kan modtage personlig støtte og vejledning imens du gennemgår materialet.

Materialet er delt op i logiske små bider. Du skal ikke bruge mere end 20-30 transformerende minutter hver dag.

I forhold til gruppecoaching behøver du ikke at deltage med navn. Du kan være anonym og være med som passiv deltager.

Hvis du mener at du selv kan finde ud af transformationen, så regn med at du skal bruge hundredevis af timer.

Du har måske prøvet og fejlet masser af gange. Få hjælp nu og opnå dit mål.

Det er helt normalt at have udfordringer med at leve spirituelt i en travl hverdag, og det er super svært at klare selv.

 

 

 

Hvis du gerne vil læse mere om mig så se her: Tabitha

Hvis du vil vide mere om mine healinger se her: Healing

Hvis du vil læse et af mine blogindlæg se her: Blog

 

Der er intet at miste, men alt at vinde!

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der opstår nogle spørgsmål.

Vi ses i klubben!

 

 

SPECIAL STANDBY PRIS 123 KR PR MD

 

 

 

(Normalpris 447 kr pr md - stiger snart til 447 kr pr md)

  

Forårets tema: Meditation

 

 

Det er let og inspirerende

Det er super let at være på online kursus. Du kan se videoerne og lytte til filerne i din ynglings stol hjemme, når du er på farten og ikke vil spilde din tid og så kan du logge ind når som helst på døgnet. Der er altid åben på min kursusportal.